Hyundai udělil Auto Palace Butovice titul Partner roku 2015 25.1.2016

Dealerská síť Auto Palace je v současnosti prodejcem číslo jedna významných automobilových značek, jakými jsou například Ford, Mazda nebo Mitsubishi. Prvenství v prodejích v ČR také dosáhl u značky Hyundai, a to z jediné prodejny v pražských Butovicích. Zde se navíc prodejnímu týmu podařilo ke konci loňského roku získat zvláštní ocenění Partner roku, a to za prodej velkoodběratelům.
 
Zvláštní ocenění společnosti Hyudai Motor Czech s.r.o. dokazuje, že Auto Palace v rámci své strategie zaměřené mimo jiné i na oblast fleetového prodeje, odvedla obrovský kus práce a dosahuje tak i adekvátních výsledků. 
 
Spokojenost se službami a servisem dealerské skupiny Auto Palace vyjadřují v posledních měsících i její zákazníci, a to prostřednictvím testimonialů. Postřehy, připomínky, poděkování, různá vyjádření spokojenosti či jiné zpětné vazby na kvalitu služeb a servisu všech, kteří udělí souhlas se zveřejněním, tak firma vyvěšuje pravidelně na svých stránkách. Proces se nyní ještě zjednodušil tím, že od ledna mohou zákazníci své připomínky vkládat rovnou na webové stránky Auto Palace. 
 
„Zpětná vazba v podobě udělení prestižního ocenění od společnosti Hyundai je pro nás velkou ctí a zároveň závazkem do budoucna. Jde o ocenění, které je z našeho pohledu důkazem dobře odvedené práce celého týmu Auto Palace Butovice, ale zároveň i společnosti Hyudai jako takové,“ říká Ralph Howie, generální ředitel Auto Palace Group. „Hyundai má ve svém portfoliu modely vozů, které jsou svým designem, jízdními vlastnostmi, i celkově technologicky tak zajímavé, že si je naši velkoobchodní partneři čím dál tím více vybírají do svých vozových parků. Navíc agresivní cenová politika nastavená Auto Palace a Hyundai poskytuje našim partnerům ty nejoptimálnější podmínky,“ dodává Ralph Howie, generální ředitel Auto Palace Group.
 
Auto Palace Butovice vloni prodal celkový počet 1 395 vozů. V současnosti nabízí na 100 nových automobilů Hyundai a 250 ojetin. Navíc si zde zákazníci mohou k okamžité testovací jízdě vybrat z 15 předváděcích vozů Hyundai napříč celou modelovou řadou.