Auto Palace překonal historický rekord prodaných Mitsubishi z roku 2007 8.12.2015

Rok 2007 byl pro značku Mitsubishi prodejně velmi úspěšný. Auto Palace jich v tomto roce prodal prostřednictvím svého pražského dealerství celkem 274 a zabezpečil si tak prvenství v prodejích, které se v dalších letech nepodařilo nikomu překonat. Až v letošním roce se díky marketingové strategii importéra, razantní cenové politice Auto Palace a výbornému prodejnímu týmu podařilo dealerovi tento rekord zdolat.
 
„Máme velikou radost, že růst značky Mitsubishi je těsně spojen s úspěchem společnosti Auto Palace. Rekordy jsou od toho, aby se překonávaly, a současný prodejní tým Auto Palace Spořilov prokázal dostatečnou profesionalitu a nasazení a posunul laťku opět o kousek výše,“ pochvaluje si Martin Krob, generální ředitel M Motors CZ (dovozce vozů Mitsubishi do České republiky). 
 
„Rekordu se nám podařilo dosáhnout kombinací nejvýhodnějších cen, kvality zákaznických služeb a nejvyššího počtu skladových vozidel, které v současnosti tvoří kolem 200 vozů k okamžité koupi,“ říká Ralph Howie, generální ředitel Auto Palace Group. „Náš přínosný vztah s importérem M Motors nám umožňuje dlouhodobě poskytovat našim zákazníkům služby nejvyšší kvality. Je nám potěšením mít v portfoliu právě značku Mitsubishi a klademe si za úkol do budoucna náš prodejní rekord dále překonávat,“ dodává Ralph Howie.
 
Značka Mitsubishi se z hlediska prodejů v ČR dlouhodobě pohybuje v top dvacítce. Letos jich bylo za uplynulých 11 měsíců prodáno celkem 2 298, což oproti loňsku představuje nárůst o téměř polovinu (45 %), kdy jich bylo v tuzemsku prodáno 1 581.